new york, new york





1, Empire Stat Building 23 juni 2010. 2, Brooklyn Bridge 19 december 2010. 3, jag själv på Time Square 18 december 2010.

Nästa helg fyller jag 21 år. Nästa lördag närmare bestämt. 21 låter gammalt i Sverige. I Sverige hade jag nöjt mig fint med att bara vara 20 år. Men här i USA finns det ingen vidare charm med att bara vara 20 år gammal. I USA vill man vara 21 år gammal, den perfeka ålder. Så jag och min kompis kommer bege oss upp till New York tidigt på lördagmorgonen. Av min värdfamilj har jag nämligen fått en natt på ett hotell med utsikt över Time Square. Hur bra är inte det? Så på lördagnatten ska jag fira in min 21 årsdag med dunder och brak i New York City! Jag ser hemskt mycket fram emot att åter sätta min fot i "staden som aldrig sover".


ruby red

gif maker online








Om ni kliar er i huvudet och funderar över varför jag ser så lidande ut på alla fotografierna, så är det för att jag hade solen i ögonen. Det var inte det lättaste att ha "icke-för-mycket-kisande"-ögon då. Idag begav jag mig till mitt college för sista gången. Jag läste en väldigt ointressant class kallade Reading and Writing English. Jag var tvungen att komma tillbaka nu på den nya terminen för att göra ett sluttest. Jag missade det nämligen i december, då jag råkade halka dagen innan och dra mitt vänstra knä ur led. Men nu har jag sagt bye bye tråkiga college! Det kan säkert vara roligt att läsa på college, om det är ett riktigt college, med campus, m.m. Mitt college är ett billigare b-college. Och spana på snygga college killar existerar inte heller. Så forfarande ingen rik amerikanks man i sikte.

Skorna är från Jeffrey Champbell. De är för tillfället mina älsklingskor, och jag blir runt 190 cm i dem. Törjan och linnet, som då inte syns så bra på bilderna men det går ner över rumpan, är från Gina Tricot. Leggings från Forever 21. Klockhalsbandet från Macys. Det var nersatt från 30 dollar till bara 5 dollar!


almost alice

gif generator








Det var varme än vad det ser ut att vara. För även Virginia lyckades få lite snö igår. Jag hoppade då inte av glädje. Men jag tänker på Sveriges snö, då känns det lättare.

T-shirten är för övrigt av märket Life och kommer från Delia´s. Jag har stått och klämt på den i 3 månader innan jag till slut bestämdde mig för att köpa den. Hatten och bootsen från Forever 21. Kjolen från H&M, ringarna samma så. Alice in Wonderland earings från Clair´s. Väska från Urbans Outfitters. Halsband från JC. Som jag senare under dagen böt ut mot en klocka.


brand new

En ny blogg. Kanske för hundraelfte gången. Nu ska jag verkligen kämpa för att hålla den bra, så att jag kan vara nöjd med den, så den inte faller samman som mina tidigare bloggar. Jag kan väl även bara flika in lite så här fint att jag även bloggar på, sofiaaupair.blogg.se. Eftersom jag för tillfället är bosatt i Virginia i USA. I alla fall är jag bosatt här fram till den 21 juni i sommar. Sen får jag se vart vinden tar mig.

Så välkommen att följa mitt liv. Eller något sånt ja.


RSS 2.0